top of page
bgImage

Cryolipolyse

bgImage

Wat is Cryolipolyse?

Dat is centimeters verliezen!

Cryolipolyse staat meer bekend als vetbevriezen. Cryolipolyse is een nieuwe methode om effectief plaatselijke vetcellen af te breken door ze bloot te stellen aan koeling. Tijdens een cryolipolysebehandeling worden de vetcellen zodanig gekoeld dat het lichaam de cellen kan afbreken en afvoeren zonder dat er schade optreedt aan omliggend weefsel. Door de gecontroleerde koeling worden ongewenste vetophopingen op niet-invasieve wijze afgebroken en is er automatisch een verbetering van de lichaamscontouren. 

Cryolipolyse is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie, ontwikkeld op basis van Harvard wetenschap.

Hoe werkt Cryolipolyse?

De behandelkop die op de huid wordt geplaats koelt de huid (met de vetlaag) tot ongeveer -4°C af. 

De vetcellen bereiken hierdoor een temperatuur van rond de 3°C.  De vetcellen in het onderhuids weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren waardoor ze gevoeliger zijn aan blootselling van kou. Vetcellen kristalliseren bij een temperatuur onder de 9°C. De methode richt zich alleen op de vetcellen waardoor er geen schade aan de huid en andere omliggende organen en weefsels wordt toegebracht. Dit komt doordat de vetcellen vatbaarder zijn voor de kou dan de andere weefsels

Door de koeling bevriezen de vetcellen en komen er kleine openingen in de vetcellen. Hierdoor wordt het vet vloeibaar en kan het afgevoerd worden. De lymfevaten zorgen voor de afvoer van de afgebroken vetcellen. Het lichaam doet dit dus zelf. Omdat de dode vetcellen op een natuurlijke manier worden afgevoerd kan dit een tijdje duren.

Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 6 à 8 weken te zien zijn.

Omdat het afbreken van de vetcellen geleidelijk aan gebeurt heeft het lichaam de kans zich aan te passen aan de slankere contouren zonder dat de huid gaat verslappen.

Tarieven

Cryolipolyse


Losse behandeling per zone: € 149,-

Pakket 3X per zone: € 399,-

Combi pakket 1X Cryo + Cupping: € 199,-

2de Combi pakket Cryo + Cupping: € 99,-

Combi pakket 3X Cryo + cupping + Gratis voedingsadvies om het resultaat langer vast te houden: € 499,-

Anti- cellulitis

pakket

Combi 1X Cryo + 2X Transformational Cupping®

Buik: € 235,-

Billen en dijen: € 265,-

Detoxing & Bodywork

Door het lichaam te detoxen zijn resultaten met cupping en Cryolipolyse makkelijker en sneller haalbaar.

Een persoonlijk voedingsplan op maat en op basis van de Chinese natuurgeneeskunde van de 5 elementen en het bloedgroepdieet.


Voedingsplan

 + 

Alka® tabs magnesium en zink

 +

 Alka® kruidenthee

€ 117,-


bottom of page