top of page
bgImage

Huidproblemen

Acné, Rosacea, eczeem of actinische keratose

Bepaalde huidproblemen kunnen de kwaliteit van het leven beïnvloeden en vragen vaak  een behandeling in kuurvorm en extra opvolging

Carboxy Zuurstof

Gebasseerd op het wetenschappelijke Bohr- effect

Met de enorme zuurstofboost versnellen we het celmetabolisme, wat de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in de cellen activeert.

Deze behandeling heeft invloed op de elasticiteit, de spanning en de poriegrootte van de huid.

De Carboxy Zuurstofbehandeling is een aanrader om de algemene conditie van eender welk huidtype op elk niveau te verbeteren, maar in het bijzonder de acnégevoelige huidtypes zijn hiermee zeer goed geholpen. 

Dubbele reiniging+ Dieptereiniging+ Carboxy zuurstofbehandeling+ hyaluronzuur+ Krx steayve serum met RF technologie+ Bio- cellulose masker+ Led therapie

85 min

€95

Green Sea Peel

Dieptepeeling zonder zuren

Een 100% natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd.

In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

Peelings hebben algehele huidverjongende eigenschappen. Een peeling stimuleert celvernieuwing en verwijderd dode huidcellen. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken nemen af, poriën worden minder zichtbaar en de huid vernieuwt en verjongt zich. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en je gehele huidstructuur worden verbeterd.

Deze peeling bestaat uit algen en spicula’s (extract van de zoetwaterspons).

Dubbel reiniging+ dieptereiniging+ Green Sea Peel+ Meso Krx serum+ RF technologie met aloë vera+ Biocellulose masker+ Led therapie

80 min

€87

PD-13

Medicatievrij tegen overmatige talg of ontstekingen

De PD-13 behandeling wordt ook wel een medicatievrije behandeling genoemd ter voorkoming van het terugkeren van acne. De behandeling vermindert de activiteit van de talgklieren en doodt de acne-kiemen. Het is een fotosensibilisator, geschikt voor meerdere doeleinden.

PD-13 is een product op basis van methylaminolevulinaat HCl dat werkt en wordt geactiveerd door de kracht van rood Ledlicht (fotolichttherapie).

Het kan matige tot ernstige acne, actinische keratose, rosacea en andere huidgroei behandelen, zelfs op de hoofdhuid.

Dubbel reiniging+ dieptereiniging+ Krx prep mask+ Derma Spa+ pré peel cleanser+PD-13

+ Led therapie+ Epiderm masker+ Epiderm plus gel

85 min

€115

IPL

Intense Pulsed light

IPL (Intense Pulsed Light), ook wel lichtflitstherapie genoemd, is een effectieve methode om diffuse roodheid, couperose,  oppervlakkige pigmentvlekken, wijnvlekken, acné en rosacea te verminderen en de huid te egaliseren. IPL-behandelingen worden ook ingezet bij elke huidverjongende behandeling.

Tijdens de behandeling is er een bevordering van de aanmaak van colageen, zodat de conditie van het bindweefsel een sterke verbetering ondergaat. Met als resultaat een jeugdigere en vitale huid.

In overleg met de huidexpert en als aanvullende behandeling op verschillende huidverbeterende behandelingen

€30

bottom of page