top of page
bgImage

Hyperpigmentatie

Green Sea Peel

Dieptepeeling zonder zuren

Een 100% natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd.

In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

Peelings hebben algehele huidverjongende eigenschappen. Een peeling stimuleert celvernieuwing en verwijderd dode huidcellen. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken nemen af, poriën worden minder zichtbaar en de huid vernieuwt en verjongt zich. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en je gehele huidstructuur worden verbeterd.

Deze peeling bestaat uit algen en spicula’s (extract van de zoetwaterspons).

Dubbel reiniging+ dieptereiniging+ Green Sea Peel+ Meso Krx serum+ RF technologie met aloë vera+ Biocellulose masker+ Led therapie

85 min

€87

Dieptepeeling

Intensieve anti- aging, 3% retinol

Deze R-3 therapeel is een intensieve peeling met 3% retinol en is voor de behandeling van een dunner wordende huid, rimpels, fijne lijntjes en het stimuleren van de productie van collageen en elastine.

Maar retinol wordt dus ook ingezet om melaninekorrles uit elkaar te halen die verantwoordelijk zijn voor hyperpigmantatie en pigmentstoornissen.

Retinol is een vorm van vitamine A en dringt,vanwege de kleine moleculaire grootte, dieper door in de huid in vergelijking met andere peelings.

Retinol is een andere vorm van exfoliatie, stimuleert de celvernieuwing waardoor de huid dikker wordt en waardoor de huid kan genezen en meer collageen kan produceren.

Door de combinatie van 6 Botanical Extract, Hyaluronic Acid, 3% Retinol en de juiste pH waarde heeft de R-3 Therapeel geen downtime en is het de ideale ‘lunch tijd peeling’.

Wanneer de peeling is aangebracht blijft deze 6u op de huid zitten om dan nadien zelf thuis met water af te nemen.

De peeling is onzichtbaar en vormt geen hinder waardoor de dagtaak gewoon hervatkan worden.

Normale bijwerkingen die na de peeling kunnen optreden zijn:

*de eerste paar dagen kleine ‘break outs’

* lichte jeuk

*minimale vervelling

*roodheid

*prikkeling.

Al na 1 behandeling merk je huidverbetering op.

Voor een optimaal resultaat worden, afhankelijk van de huidconditie, 2 – 4 behandelingen iedere 4 weken en een onderhoudsbehandeling iedere 4 – 6 maanden.

R-3 Therapeel is tegen meerprijs ook te combineren met andere behandelingen.

Neem voor het maken van een afspraak van

de R-3 Therapeel contact op met de praktijk.

Dubbele reiniging+ Enzymatische reiniging+ Pré cleanser+ Ribskin Epiderm mask+ Led therapie+ R-3 Therapeel

40 min

€48


R-3 Therapeel tijdens een behandeling

+ €22,00

Microneedling

Huidverbetering start in de cellen

Microneedling is de mooiste behandeling die er is in het segment huidverbetering!

Door een techniek waarbij we microscopisch kleine gaatjes maken in het huidoppervlak werken we op de meest natuurlijke manier om het collageen en de elastinevezels in onze huid te stimuleren.

Tijdens het 'needlen' gebruiken we serums van de hoogste kwaliteit om via de gemaakte kanaaltjes dieper te kunnen indringen in onderliggende huidlagen.

We geven de huid de tijd om zich van binnenuit te herstellen en het collageen aan te maken.

Bij de start van een behandeling met microneedling kan vooraf een uitgebreide huidanalyse worden opgemaakt en wordt het behandelplan opgemaakt in samenspraak met de klant. Naargelang de behoeften van de huid wordt de behandeling aangevuld met alle nodige technieken om de huid terug frisser, jonger en in topconditie te maken!Dubbele reiniging+ Krx MTS enzymatische peeling+ lichte microneedling Hyaluronzuur+ aangepaste dieptepeeling+ microneedling met meso Krx serum+ Biocellulose masker+ Cryo- therapie+ Led therapie

90 min

€120

LaZerpeel

Verbluffend verblekend

Krx Lazerpeel combineert verschillende zuren met afgestemde pH waarden waardoor een lage hersteltijd van de huid nodig is, maar waarbij er toch een maximaal verblekend effect kan ingezet worden!

de behandeling wordt sowieso opgebouwd en gespreid over verschillende sessies met interval van 4-6 weken.

IDubbele reiniging+ Mts Prep+ LaZerpeel (2-4 lagen)+ Krx gelee masker whitning+ Led therapie+ Epiderm Plus gel

50 min

€78

IPL

Intense Pulsed light

IPL (Intense Pulsed Light), ook wel lichtflitstherapie genoemd, is een effectieve methode om diffuse roodheid, couperose,  oppervlakkige pigmentvlekken, wijnvlekken, acné en rosacea te verminderen en de huid te egaliseren. IPL-behandelingen worden ook ingezet bij elke huidverjongende behandeling.

Tijdens de behandeling is er een bevordering van de aanmaak van colageen, zodat de conditie van het bindweefsel een sterke verbetering ondergaat. Met als resultaat een jeugdigere en vitale huid.

In overleg met de huidexpert en als aanvullende behandeling op verschillende huidverbeterende behandelingen

€30

bottom of page