top of page
bgImage

Rimpels en Fijne lijntjes

Dieptepeeling

Intensieve anti- aging, 3% retinol

Deze R-3 therapeel is een intensieve peeling met 3% retinol en is voor de behandeling van een dunner wordende huid, rimpels, fijne lijntjes en het stimuleren van de productie van collageen en elastine.

Retinol is een vorm van vitamine A en dringt,vanwege de kleine moleculaire grootte, dieper door in de huid in vergelijking met andere peelings.

Retinol is een andere vorm van exfoliatie, stimuleert de celvernieuwing waardoor de huid dikker wordt en waardoor de huid kan genezen en meer collageen kan produceren.

Door de combinatie van 6 Botanical Extract, Hyaluronic Acid, 3% Retinol en de juiste pH waarde heeft de R-3 Therapeel geen downtime en is het de ideale ‘lunch tijd peeling’. 

Wanneer de peeling is aangebracht blijft deze 6u op de huid zitten om dan nadien zelf thuis met water af te nemen.

De peeling is onzichtbaar en vormt geen hinder waardoor de dagtaak gewoon hervatkan  worden.

Normale bijwerkingen die na de peeling kunnen optreden zijn:

*de eerste paar dagen kleine ‘break outs’

* lichte jeuk

*minimale vervelling

*roodheid

*prikkeling.

Al na 1 behandeling merk je huidverbetering op. 

Voor een optimaal resultaat worden, afhankelijk van de huidconditie, 2 – 4 behandelingen iedere 4 weken en een onderhoudsbehandeling iedere 4 – 6 maanden.

R-3 Therapeel is tegen meerprijs ook te combineren met andere behandelingen.

Neem voor het maken van een afspraak van 

de R-3 Therapeel contact op met de praktijk.

Dubbele reiniging+ Enzymatische reiniging+ Pré cleanser+ Ribskin Epiderm mask+ Led therapie+ R-3 Therapeel (3 lagen)

40 min

€48


R-3 Therapeel tijdens een behandeling

 + €22,00

Threadfill Collageendraden

Draadlift- therapie zonder naalden

Een behandeling die werkt met absorbeerbare collageendraadjes/ fibers verpakt in een geweldig liftend en anti-rimpel serum om je gezichts rimpels te verzachten .

Geformuleerd met natuurlijke extracten die zorgen voor een ultieme hydratatie van het te behandelden gebied.

Het vermindert fijne lijntjes en rimpels, helpt bij het verkrijgen van een mooie glans op de huid en gaat uitermate verstevigen.

Bij regelmatig gebruik werkt dit product als een filler.

Een eenmalige plaatsing zal afhankelijk van de huidconditie tot 2 weken aanhouden.

Deze behandeling wordt enkel in een kuur van 3 behandelingen opgenomen.

De revolutionaire formulering, zonder injectie, kan worden gebruikt als een extra behandeling bij nano-needling, microneedling en andere niet-invasieve gezichtsbehandelingen.

Deze behandeling wordt in het begin opgebouwd met 3 opeenvolgende behandelingen met een interval van 1 week.

Fase 1: Dubbele reiniging+Dieptepeeling+ EMS technologie+ Krx Threadfill Ampoule+Nano microneedling met HA vulpoeder+V-Lift masker

+ collageendraden+ Epiderm Plus

90 min

€130

In combinatie met andere behandelingen;

- Carboxy

- Microneedling

- Dermaplaning

 + €30,00

Mesotherapie

Celboost

Een gezichtsbehandeling waarbij vitamines, mineralen, peptides én hyaluronzuur rechtstreeks in je huid worden gebracht. Niet zo gek dat mesotherapie één van de meest populaire behandelingen van dit moment is. 

Een mesotherapie techniek maakt gebruik van een zogenaamde turtlepin die oppervlakkig 

(0,5 – 1,0 mm) in de huid wordt gebracht.

19 Nano-hypodermische holle naaldjes die op de turtlepin zitten, worden tegelijk loodrecht op de huid geplaatst en maken zo microscopische kleine kanaaltjes in de huid. 

We werken daardoor op het celniveau waar  collageen en elastine aangemaakt worden.

Via de holle naaldjes worden de werkstoffen rechtstreeks in de huid gebracht direct op de plek waar ze hun werk moeten doen. 

Het opname vermogen van de werkstoffen is op deze manier tot 30 keer hoger dan bij het normaal aanbrengen van de huid. 

Welke werkstoffen gebruikt worden hangt af van jouw huidwens. 

Cosmetische mesotherapie kan zowel als kuur, als een losstaande booster behandeling gedaan worden of gecombineerd met bijvoorbeeld een Carboxy Therapie.

fase 1: Dubbele reiniging+ Dieptepeeling+ EMS technologie+ Meso therapie met Peptidyal groeifactoren OF naar behoefte van de huidconditie+ Bio- cellulose masker+ Led therapie

75 min

€120

1 kuur: Stimulatie van de huid – (3 behandelingen met een interval van 1 a 2 weken)


Opvolgbehandelingen: Versteviging van de huid – (2 behandelingen met een interval van 1 maand)


Opvolgbehandelingen op langere termijn: Onderhoud van de huid – (elk kwartaal een onderhoudsbehandeling) 

Carboxy Zuurstof

Gebasseerd op het wetenschappelijke Bohr- effect

Met de enorme zuurstofboost versnellen we het celmetabolisme, wat de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in de cellen activeert.

Deze behandeling heeft invloed op de elasticiteit, de spanning en de poriegrootte van de huid.

De Carboxy Zuurstofbehandeling is een aanrader om de algemene conditie van eender welk huidtype op elk niveau te verbeteren, maar in het bijzonder de acnégevoelige huidtypes zijn hiermee zeer goed geholpen. 

Dubbele reiniging+ Dieptereiniging+ Carboxy zuurstofbehandeling+ hyaluronzuur+ Krx steayve serum met RF technologie+ Bio- cellulose masker+ Led therapie

85 min

€95

Green Sea Peel

Dieptepeeling zonder zuren

Een 100% natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd.

In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

Peelings hebben algehele huidverjongende eigenschappen. 

Deze peeling bestaat uit algen en spicula’s (extract van de zoetwaterspons).

Dubbel reiniging+ dieptereiniging+ Green Sea Peel+ Meso Krx serum+ RF technologie + Biocellulose masker+ Led therapie

70 min

€98

Micro- injectjon en collageendraden

Draadlift-therapie zonder naalden

Met Micro-Meso S.I.T. wordt gebruik gemaakt van een naald die geplaatst is in een houder. 

Met deze techniek kunnen we nooit te diep injecteren en blijven we in de juiste huidlaag, de dermis. 

Hierdoor kunnen we veilig en verantwoord de werkzame stoffen in de huid (dermis) inbrengen.

Het is een manier om zuiver en gehydroliseerd hyaluronzuur in de rimpel in te brengen en zo de rimpel 'omhoog te duwen'.

Deze techniek wordt sowieso ondersteunt met een lichte nano-noneedling en een collageendraadlift.

De spuitjes van KRX Aesthetics Thread-Fill Ampoule bevatten absorbeerbare collageendradjes/ fibers in een liftend en anti-rimpel serum.

Het is een baanbrekende technologie en een behandeling met schitterende resultaten óók in combinatie met andere behandelingen.

Liften zonder snijden!

Dubbele reiniging+ Krx MTS enzymatische peeling+  nano- microneedling dermapen+micro- injectie Hyaluronzuur S.I.T+HA vulpoeder+ Bio- cellulose masker+ Led therapie+ BRO5 serum +collageendraden + Threadfill ampoule

75 min

€135

100 min (in combinatie met Carboxy)

€160

Microneedling

Huidverbetering start in de cellen

Microneedling is de mooiste behandeling die er is in het segment huidverbetering!

Door een techniek waarbij we microscopisch kleine gaatjes maken in het huidoppervlak werken we op de meest natuurlijke manier om het collageen en de elastinevezels in onze huid te stimuleren.

Tijdens het 'needlen' gebruiken we serums van de hoogste kwaliteit om via de gemaakte kanaaltjes dieper te kunnen indringen in onderliggende huidlagen.

We geven de huid de tijd om zich van binnenuit te herstellen en het collageen aan te maken.

Bij de start van een behandeling met microneedling kan vooraf een uitgebreide huidanalyse worden opgemaakt en wordt het behandelplan opgemaakt in samenspraak met de klant. Naargelang de behoeften van de huid wordt de behandeling aangevuld met alle nodige technieken om de huid terug frisser, jonger en in topconditie te maken!Dubbele reiniging+ Krx MTS enzymatische peeling+ lichte microneedling Hyaluronzuur+ aangepaste dieptepeeling+ microneedling met meso Krx serum+ Biocellulose masker+ Cryo- therapie+ Led therapie

90 min

€125

Dermaplaning (Pro)

Dode huidcellen en donshaartjes verwijderen

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Het mesje wordt niet gebruikt om te snijden, maar om over de gelaatshuid te schrapen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren, op te helderen en om verstopte poriën te voorkomen.

Een van de grootste misvattingen over dermaplaning is dat de haartjes donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur en dezelfde structuur. 

Bij een dermaplaning behandeling is er een verhoogde opname van actieve werkstoffen van wel 60(!!) procent!

Daarom is het zo geweldig om dit met andere fantastische behandelingen te combineren en zo optimaal in te zetten op een optimale opname van alle werkstoffen!

Dubbele reiniging+Krx Pré softening mask+Dermaplaning+Krx MTS prep peeling+dieptepeeling+ Derma Spa OF Carboxy OF microneedling+ Krx meso serum+Bio-cellulose masker+cryo therapie+Led therapie

100 min

€150

70 min (als enkelvoudige behandeling)

€85

Collageenboost

Absorberende nano- collageendraden met direct liftend effect

Een behandeling waarbij het liftende effect centraal staat en de huid voornamelijk 'opvult' met absorberende nano- collageendraden.

De formule van de micro absorberende collageen wordt hierbij gecombineerd met een mooie bindweefselmassage, intens hydraterende serums en het geweldige Krx  Ultra V-Lift masker! het knappe resultaat is al merkbaar na één behandeling!70 min

€105

bottom of page