top of page
Skin Analysis

Custo: Med

Wat is probiotica voor de huid?

Naast voedingsmiddelen en supplementen die probiotica bevatten, worden de laatste tijd ook steeds meer huidverzorgingsproducten ontwikkeld die probiotica bevatten.

Probiotica wordt verwerkt in huidverzorgingsproducten voor het gezond houden van de huid.

Dit komt omdat het een gunstig effect heeft op het huidmicrobioom.

De ongunstige bacteriën zouden daarmee kunnen worden bestreden. Daarnaast kan de probiotica een beschermende laag vormen op de huid.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Bij deze behandeling gaat het vooral om de eenvoud en het minimale gebruik van producten om de huid, die in dit geval vaak al overactief reageert, zo min mogelijk te 'belasten'.

Welliswaar een behandeling met mooie, zuivere, geconcentreerde producten waarbij het probleem van de huid ( acné, rosacea, overgevoeligheid, roodheid, etc) zacht kan worden aangepakt.

De producten die in de Custo Med behandeling gebruikt worden kunnen evengoed zeer mooi geïntegreerd worden in andere huidverbeterende behandelingen.

Op het moment zelf wordt dus rekening gehouden met de huidconditie om de behandeling volledig af te stemmen op de noden van de huid.

STAP 1: Voorbereiding en zuivering van de huid met zuurstof

STAP 2: Hyalurongel, tea tree gel, probiotische gel die gemengd wordt met geconcentreerd poeder en actieve concentraten en die afegstemd wordt op de huidconditie.

STAP 3: Apparaten, massage en masker.

STAP 4: Probitische afsluitende verzorging

bottom of page